Vårstädning och grillning

Söndag 15 maj är det återigen dags för en gemensam städdag i föreningen där vi hjälps åt att göra fint i våra allmänna utrymmen, förråd, innergård etcetera. Föreningen tillhandahåller alla redskap och nödvändigt material.

I samband med städdagen kommer vi även hyra en stor container för avfall, där det går bra att slänga allt möjligt brännbart material. Så passa gärna på att städa ur både lägenhet och förråd. Containern kommer vara på plats från och med fredag 13 maj till måndag 16 maj (fm).

Precis som förra gången avslutar vi med traditionsenlig grillning vid föreningens kolgrillar (vi tänder grillarna när vi känner oss klara). Anmäl er gärna på Facebook-eventet, alternativt meddela via styrelsens kontaktformulär så vi vet hur många som förväntas delta vid grillningen. Mejla gärna även gällande eventuella matpreferenser eller allergier. Det går givetvis alldeles utmärkt att grilla egen medhavd mat om man så önskar. Har man inte möjlighet att vara med på själva städningen går det bra att delta vid grillningen (och vice versa).

Vi ses utanför gemensamhetslokalen kl. 10, söndagen 15 maj.

Ett svar på ”Vårstädning och grillning”

  1. Hej ,
    Vi vill gärna med på städning och grillning på 15 Maj .
    Med vanlig hälsningar
    Evi och christos
    Stallgatan 17 , lägenhet 1301

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.