Uppdaterade riktlinjer för Jubilarens Facebook-grupp

Den stängda Facebook-gruppen ”Vi som bor i BRF Jubilaren i Ursvik”, är som namnet gör gällande endast till för boende i bostadsrättsföreningen Jubilaren. Gruppen har i huvudsak två syften:

Information till boende: En kanal för styrelsen att kommunicera händelser och beslut som rör föreningen. Det kan exempelvis handla om att informera om styrelsens löpande arbete samt driftstörningar som drabbar boende i föreningen.

Gemenskapen: En grupp för att stärka gemenskapen i föreningen och en digital mötesplats för de boende.

Nedan följer uppdaterade riktlinjer för hur Jubilarens Facebook-grupp är ämnad att användas:

  • Skriv gärna i gruppen om du exempelvis behöver låna en skruvmejsel, vill ha hjälp med att vattna dina blommor när du är bortrest, har frågor om internetuppkoppling, kan erbjuda dina grannar hjälp med något, förvarna inför exempelvis borrning mm. Det går även bra att lyfta frågor gällande våra bostäder och omgivningen vid t.ex oljud eller liknande för att jämföra om andra boenden upplever samma sak. Det är därtill ett utmärkt forum för att föreslå gemensamma aktiviteter eller bjuda in till spontanhäng med dina grannar.

  • Facebook-gruppen ska dock INTE användas som en kanal för komma i kontakt med styrelsen. All kommunikation med styrelsen sker via styrelsens kontaktformulär. Detta för att allt ska dokumenteras på ett korrekt vis.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com