Styrelsen omvald på årstämman

Brf Jubilaren i Ursvik
Brf Jubilaren i Ursvik

Jag är glad att kunna presentera föreningens styrelse och förtroendevalda som enhälligt gavs fortsatt fullt förtroende på årsstämman ikväll:

Aron Håkanson – Ordförande
Siamand Raschidi – Vice ordförande
Daniela Stojković – Sekreterare
Jesper Eliasson – Ledamot
Peter Pavoni – Ledamot
Lucas Enlund – Ledamot
Ali Shams (Riksbyggen) – Ledamot
Tobias Svensson – Suppleant
Mustafa Kulbay – Suppleant
Viktor Waldén (Riksbyggen) – Suppleant

Stort tack också Klara Jamil Ott och Anton Claesson i valberedningen som fortsatt hjälper oss att bygga en stabil och varierad styrelse! Varmt välkommen Barbara Szczotka som ihop med Samuel Ahari och vår externa revisor fortsatt granskar styrelsens arbete och föreningens ekonomi!

Sist men inte minst, tack alla ni som kom till årsstämman! Det betyder oerhört mycket för oss i styrelsen att vi kan ha en rak och öppen dialog.

Det gångna året med höjda räntor och ökade kostnader har varit minst sagt utmanande och lett till betydligt mer arbete än vanligt för alla i styrelsen. Många svåra beslut har tagits för att hålla en god balans mellan kortsiktiga och långsiktiga intressen bland föreningens medlemmar. Bra samarbetsvilja och ansvarstagande har gett tillfredsställande resultat som styrelsen hoppas kommer leda till en fortsatt positiv utveckling på alla plan för föreningen.

I vårt arbete hoppas vi på en fortsatt tät dialog med dig som medlem för att skapa engagemang för föreningens utveckling. Kontakta oss gärna om du har frågor till styrelsen.

Tack för ditt förtroende!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com