Ny styrelse invald

Brf Jubilaren i Ursvik

Jag har den stora äran att få presentera nya styrelsen och föreningens förtroendevalda som med full enhällighet röstades fram på föreningens årsstämma ikväll:

Aron Håkanson – Ordförande
Jesper Eliasson – Vice ordförande
Iliyar Turdiyev – Sekreterare
Lucas Enlund – Ledamot
Peter Pavoni – Ledamot
Siamand Raschidi – Ledamot
Marie-Louise Nord (Riksbyggen) – Ledamot
Daniela Stojković – Suppleant (ny)
Tobias Svensson – Suppleant (ny)
Liza Malmqvist (Riksbyggen) – Suppleant

Å hela föreningens vägnar vill jag rikta ett varmt tack till Anja Iliev (tidigare vice ordförande) och Ayan Jamil (tidigare sekreterare) som under året gjort en enorm insats. Som förening har vi hunnit med många viktiga initiativ tack vare ert outtröttliga arbete.

Stort tack också till Klara Jamil Ott i valberedningen som gjort ett fantastiskt jobb för att hitta och utvärdera kandidater till våra förtroendeuppdrag samt Carina Nylén och Samuel Ahari som interngranskat styrelsens arbete. Valberedningen får nu viktig förstärkning av Anton Claesson och internrevisionen av Mustafa Kulbay. Det ska bli ett nöje att arbeta tillsammans.

Styrelsen kommer att fortsätta lägga fokus på att noggrant förvalta föreningens ekonomi enligt ekonomisk plan, öka trygghet och ordning i föreningen samt driva installationen av solpaneler och balkonginglasning, liksom det viktiga arbetet med att starta igång utvecklingsprojekt som ökar värdet på våra bostäder och föreningen i sin helhet. I det arbetet hoppas vi på en fortsatt tät dialog med dig som medlem för att skapa engagemang och på det sättet effektivt kunna leda föreningen framåt. Har du frågor till styrelsen, når du oss via styrelsens kontaktformulär.

Tack för ditt förtroende!

Aron,
Styrelsens ordförande, brf Jubilaren

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.