Info från styrelsemöte 12/8 2020

SÖKER NYA MEDLEMMAR TILL STYRELSEN Vi söker nya medlemmar och uppmanar dig som är intresserad över att påverka och hjälpa till att skicka in ditt intresse till oss via styrelsens kontaktformulär.


Covid-19
För att försöka vidta dom åtgärder som vi kan, kommer vi ha en fortsatt extra desinfektion varje vecka, tills vi ser att detta inte längre behövs.

Miljörummet och Återvinning
Vi har gjort ett byte av leverantör, med det fortsätter vi att utvärdera, vi utvärderar även om tider eller begränsningar ska införas, Vi hoppas att denna åtgärd inte behöver sättas in då det ställer till det ibland för personer som sköter sig eller som jobbar oregelbundet.

Gården och Lekplatsen
Vi har beslutat att göra en lättare uppfräschning och tillsammans med det plantera 3 körsbärsträd, detta pga att nuvarande träd har vissnat.
Runt lekplatsen kommer det planteras blommor som är tänkt att hålla djur borta från sandlådorna, detta är av ett pilotprojekt och vi hoppas att denna lösning ska fungera, Det är tänkt att starta i september/oktober.

Gemensamhetslokalen
Lokalen är fortsatt stängd och vi har idag inget datum utan väntar på rekommendationer, vi har under tiden installerat ett nytt passersystem och bokningssystem via hemsidan, detta hoppas vi ska underlätta när lokalen väl blir tillgänglig igen. Vi har fått frågor ang att låna ut utrustning från lokalen, detta har vi tyvärr varit tvungen att säga nej på för att ha kontroll över att sakerna finns och är hela och rena.

Balkonger och altaner
Vi har kollat ang inglasning och möjligheten att ändra eller bygga på sin altan/balkong, detta är i nuläget ej tillåtet då vi måste ansöka om bygglov, (Dom ändringar ang altaner innefattade inte flerbostadshus.) Idag har våran förening Överskridit med 260 kvadrat så att söka är för oss svårt, men självklart möjligt. Vi kommer därför att försöka skicka ut och kolla intresset i föreningen om intresset är tillräckligt stort kommer en ingenjörsfirma kontaktas och kolla våra möjligheter för att sedan hjälpa oss med ansökan – Om någon vill hjälpa till att kolla intresset runt dom boende uppskattas detta för att snabba på processen.

OVK (obligatorisk ventilationskontroll)
Vi kommer börja försöka planera in OVK, detta är tänkt att vara någon gång i oktober om det går som det ska, ytterligare info och datum kommer skickas ut.

Cykel och barnvagnsförråd
Cykel och barnvagnsförråd kommer att rensas, info ang, detta kommer att skickas ut, Saker som är felplacerade bör flyttas eller tas om hand innan 1 November, så vet du med dig att du tex har en cykel i barnvagnsförrådet ber vi dig flytta på den, då den tyvärr kan komma att kastas bort 1 november.

Loftgångar
Loftgångarna kommer städas och rengöras, grindarna kommer även att få en lättare uppfräschning/reparation.

Ljudnivå och störningsjour
Jubilaren kommer ingå ett test samarbete med störningsjouren, ditt kan ni ringa om ni upplever obehag, Den i frågan som orsakat detta kan då komma att bli informerad, uppdaterad eller få någon form av varningar beroende på situation. Denna princip gäller även dig som gjort anmälan om det visar sig vara en så kallad ”bomkörning”, vid flera överträdelser kan kostnaden belastas dig direkt via hyran. Info och när detta väl är igång kommer längre fram.

Är du boende i föreningen?
Gå gärna med i våran Facebook grupp genom att söka på eller klicka nedan
Vi som bor i BRF Jubilaren i Ursvik

Mvh
Brf Jubilaren

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com