Info från styrelsemöte 21/10 2020 + Covid-19

ÅRSSTÄMMA
Vi håller på att planera in för våran årsstämma, just nu är denna tänkt att hållas virtuellt den 10 december 18:00 om inget annat händer, mer och exakt info ang detta kommer till er.


SÖKER NYA MEDLEMMAR TILL STYRELSEN 
Vi söker fortfarande nya medlemmar och uppmanar dig som är intresserad över att påverka och hjälpa till att skicka in ditt intresse till oss via styrelsens kontaktforumlär. Vi har fått lite nya ansökningar vilket är enormt roligt att se det engagemanget – Va med och gör våran förening till det bästa den kan vara.

COVID-19 + Gemensamhetslokalen
Som det ser ut just nu vill vi uppmana alla att se sig omkring, inte samåka i hissar (om ni ej bor tillsammans) och försöka tvätta av både hemma och runt om kring sig för att skydda dem i sin omgivning som kan ha det svårt eller vara i en riskgrupp. I största mån försök hålla avstånd till andra personer när vi vistas i allmänna utrymmen.

På grund av det rådande läget har vi fortsatt desinfektion av allmänna utrymmen tre dagar i veckan. Tänk även på här att i största mån undvika att ta i saker om ej nödvändigt och använd gärna handskar. GEMENSAMHETLOKALEN Lokalen fortsätter att hållas stäng tillsvidare då nya råden är att om möjligt undvika att ha fysisk kontakt med andra personer än de som man bor tillsammans med. Det innebär bland annat en avrådan från att arrangera eller delta i en fest eller liknande socialt umgänge SJUK ELLER OROLIG Kontakta oss vid sjukdom eller besvär, antingen på facebook eller direkt till oss så att vi kan försöka hjälpa dig och även försöka ta till åtgärder eller hjälp om det är möjligt.

Info från FHM kan du läsa HÄR!

Gemensamhetslokalen är fortsatt stängd och vi har idag inget datum utan väntar på rekommendationer.


Gården och Lekplatsen
Dom tre körsbärsträden står och vi hoppas att dessa ska etablera sig bra och bli fina nästa år, Planeringen runt lekplatsen har inte blivit av då det ej fanns möjlighet att verkställa detta just nu men om det behövs nästa år så är det något som våra trädgårdsmästare är informerade om.

Information runt dom redskap och utrustning som finns på lekplatsen kommer att komma upp tillsammans med info och rutiner kring vart man kan vända sig vid en olycka.


OVK (obligatorisk ventilationskontroll)
Just nu på med OVK och den är strax klar, har ni frågor eller missat något – Ring våran UE – Haninge Sotning och ventilation direkt vid oklarheter.

Övrigt
Vi håller på att fixa lite extra förråd som man sedan kommer kunna hyra via Mitt riksbyggen om man behöver då dessa platser står tomma idag, Info runt detta kommer när det är klart.

Är du boende i föreningen?
Gå gärna med i våran Facebook grupp genom att söka på eller klicka nedan
Vi som bor i BRF Jubilaren i Ursvik

Mvh
Brf Jubilaren

2 svar på ”Info från styrelsemöte 21/10 2020 + Covid-19”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com