Styrelsen omvald på årstämman

Brf Jubilaren i Ursvik
Brf Jubilaren i Ursvik

Jag har det stora nöjet att få presentera föreningens styrelse och förtroendevalda som enhälligt gavs fortsatt fullt förtroende på årsstämman ikväll:

Aron Håkanson – Ordförande
Jesper Eliasson – Vice ordförande
Daniela Stojković – Sekreterare
Lucas Enlund – Ledamot
Peter Pavoni – Ledamot
Siamand Raschidi – Ledamot
Ali Shams (Riksbyggen) – Ledamot
Mustafa Kulbay – Suppleant (ny)
Tobias Svensson – Suppleant
Viktor Waldén (Riksbyggen) – Suppleant

Å hela föreningens vägnar vill jag rikta ett varmt tack till Iliyar Turdi (tidigare sekreterare) som under året med ett outtröttligt driv fått igenom flera viktiga initiativ för föreningens bästa.

Stort tack också till Klara Jamil Ott och Anton Claesson i valberedningen som med en eminent precision hjälpt oss att bygga en stabil och varierad styrelse som med olika perspektiv hela tiden utmanar till ständig förbättring, samt Samuel Ahari och Mustafa Kulbay som minutiöst interngranskat styrelsens arbete. Det ska bli ett nöje att fortsätta arbeta tillsammans.

Med stigande priser och räntekostnader arbetar styrelsen redan för fullt med att utvärdera olika framtida scenarier för att ta välgrundade beslut som tar föreningen tryggt in i en period av ekonomisk osäkerhet. Vi kommer att eftersträva en hög nivå av transparens för att du som medlem ska känna dig inkluderad och trygg med de beslut vi tar i frågan.

I vårt arbete hoppas vi på en fortsatt tät dialog med dig som medlem för att skapa engagemang för föreningens utveckling. Har du frågor till styrelsen, kontaktar du oss via styrelsens kontaktformulär.

Tack för ditt förtroende!

Aron,
Styrelsens ordförande, brf Jubilaren

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.