Bredbandsavgift

Vi skriver för att informera er om att avgiften för bredbandet som beslutades under årsmötet nu har införts på avin. Som ni kanske minns gick vi över till ett gruppavtal för bredbandet i januari, där alla lägenheter kopplades upp automatiskt.

Gruppavtalet ger oss fördelar såsom lägre pris per lägenhet, snabbare och mer stabil uppkoppling samt gemensam support och underhåll. Precis som med gruppavtalet för el ger det oss möjligheten att ha låga kostnader, vilket gör vår förening mer attraktiv vid försäljningar av bostäder.

Vi vill påminna om att vi skickade ett mail till alla medlemmar i december där vi informerade om denna förändring. Avgiften för bredbandet kommer att debiteras månatligen framöver. Vi vill även informera er om att på grund av administrativa processer, har avgifterna för perioden januari fram till nu samlats ihop och kommer att debiteras som en klumpsumma på denna månads avi. Vi ber om ursäkt för eventuella besvär detta kan orsaka.

Vi vill betona att alla lägenheter är anslutna till bredbandet oavsett om de använder tjänsten eller inte, eftersom det är ett kollektivt avtal för hela föreningen.

Om ni har några frågor eller funderingar kring bredbandsavgiften och gruppavtalet, tveka inte att kontakta styrelsen.

Vi uppmuntrar alla medlemmar att delta i framtida möten och engagera sig aktivt i föreningens beslutsprocesser.

Tack för er förståelse och samarbete. Ha en trevlig dag!

Vänliga hälsningar,
Styrelsen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com