? Gemensamhetslokalen – Ej bokningsbar Jul/Nyår ?

Eftersom Styrelsen redan fått flera förfrågningar gällande bokning av Gemensamhetslokalen över Jul och Nyår vill vi informera om att det inte är möjligt, och baseras främst på rättviseskäl.

Styrelsen har idag inte uttalade och kommunicerade tidpunkter där nya datum för bokning släpps i systemet, och vi tar inte emot förfrågningar via mail i förväg, varför det är omöjligt för alla att kunna konkurrera om dessa datum på en rättvis grund. Vi vill påminna om att Styrelsen lyder under en likabehandlingsprincip, och därför måste vi alltid kunna säkerställa sådant.

Sekundärt påverkar också kravet på att någon i Styrelsen ska finnas tillgänglig för nyckelöverlämning och besiktning av städning under en semesterperiod som är viktig för oss alla. En ny lösning med automatisk tillgång baserat på personlig tag är på G, men tar tid då det är ett komplext system, och våra leverantörer jobbar på det.

Baserat på likabehandlingsprincipen har vi därför fortsatt på den linje vi haft sen tidigare år, vilket är att Gemensamhetslokalen är stängd för bokning under vissa datum under jul- och nyårshelgerna. ????

Tack för förståelsen! ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.